Forumu saraksts   BUJ   Meklēt  
Reģistrācija  Ieiet
Forumu saraksts Attiecības Intīmās attiecības un romantika

Vienas nakts sakari!

Vienas nakts sakari!

Atbildēt peka » 08 Decembris 2010, 06:43

Man personīgi ir sanākusi šāda "izklaide", bet ne ar vīriešiem, kurus redzu pirmo reizi! Tā es laikam nevarētu, likties gultā ar nepazīstamu čali!:) Ko jūs par to domājat? Atbalstāt vai nē?
peka

Ziņojumi: 12
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 18:42

Re: Vienas nakts sakari!

Atbildēt ebi » 08 Decembris 2010, 18:13

peka rakstīja:Man personīgi ir sanākusi šāda "izklaide", bet ne ar vīriešiem, kurus redzu pirmo reizi! Tā es laikam nevarētu, likties gultā ar nepazīstamu čali!:) Ko jūs par to domājat? Atbalstāt vai nē?

Es vsp neatbalstu seksu bez mīlestības!
ebi

Ziņojumi: 19
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 18:00

Atbildēt floksis » 08 Decembris 2010, 23:10

Par likahanos gultaa: nu nezinu - es neatbalstu, bet taa saucamo maigoshanos, pachubinaashanos pieļauju!!! :mrgreen: nezinu cik izmisiigai jaabuut meitenei, lai liktos gultaa ar pirmo "pretiimnaaceeju" :roll:
floksis

Ziņojumi: 43
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 11:53

Atbildēt ebi » 09 Decembris 2010, 06:23

floksis rakstīja:Par likahanos gultaa: nu nezinu - es neatbalstu, bet taa saucamo maigoshanos, pachubinaashanos pieļauju!!! :mrgreen: nezinu cik izmisiigai jaabuut meitenei, lai liktos gultaa ar pirmo "pretiimnaaceeju" :roll:

Redz ne jau visas ir izmisušas, dažām tas ir vnk adrenalīns tā teikt! Pierītu Tev, pabučoties varētu, bet ne tālāk! :)
ebi

Ziņojumi: 19
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 18:00

Atbildēt melany » 09 Decembris 2010, 17:34

Es atbalstu tādu lietu, pašai ir gadījies un neko nenožēloju, galvenais ir izsargāšanās! Un neesmu neka'dā izmisumā vnk tai brīdī to gribēju un viss. Es sev dzīvē neko neliedzu!
melany

Ziņojumi: 20
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 19:19

Atbildēt lizete_s » 13 Decembris 2010, 13:46

Baigi kutelīgs jautājums - personīgi es arī noteikti nepārgulētu ar nepazīstamu vīrieti tikai tāpēc, ka man gribētos seksu... :shock: baigi grūti spriest - pašai tādas situācijas nav bijušas! :|
lizete_s

Ziņojumi: 42
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 09:55

Atbildēt alise » 13 Decembris 2010, 17:20

Man gan nav gadījusies šada situācija, bet es nevienu nenosodu - katrs pats izvēlas ar ko un kad gulēt!
alise

Ziņojumi: 23
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 20:07

Atgriezties uz Intīmās attiecības un romantika

Pašlaik forumā

Šo forumu pašlaik apskata: Nav reģistrētu lietotāju un viesi: 0