Forumu saraksts   BUJ   Meklēt  
Reģistrācija  Ieiet
Forumu saraksts Attiecības Greizsirdība

veselīga greizsirdība

veselīga greizsirdība

Atbildēt mezameica » 01 Novembris 2010, 17:58

Mans vīrietius pateica, ka viņam neesot iebildumu, ka es esmu greizsirdīga tikmēr, kamēr tā ir veselīga greizsirdība! Ko jūs saprotat ar vārdiem - veselīga greizsirdība?
mezameica

Ziņojumi: 20
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 17:53

Re: veselīga greizsirdība

Atbildēt Spiidola » 01 Novembris 2010, 18:10

Veselīga ir tikmēr, kamēr tu viņam nerīko scēnas par to, ka viņam draugos ir parādījusies jauna meitene!
Spiidola

Ziņojumi: 21
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 17:31

Atbildēt sweet » 01 Novembris 2010, 19:09

Veselūga ir tāda, ka tu viņam maziet biebaksti, kad viņš atskatās uz kādu meitenei!
sweet

Ziņojumi: 13
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 19:05

Atbildēt Rikita » 01 Novembris 2010, 20:29

hmzz..manupraat veselīga ir tāda, ka tev interesee, kaa tavam draugam iet tusinjaa pie kaada ciemos, bet tu esi maajas, kad tu nepartraukti vinjam nezvani un neprasi, ko dari, nekontrolee vinju, tad puisim ir nepatiikami, puisiem nepatiik, ka vinjam "skrien pakal" meitene, es domaju, ka pari tapec ari pārsvarā izšķiras. man ar bij viena pazinja, kontroleja, kontroleja, zvanija, stresoja. Vienreiz runajam. es teicu, ka tas nav normali, ka vinja visu laiku kontrolee puisi un tad vinja teica, ka vinja nespej vinjam uzticeties, es teicu, ka tas ir pats galvenais, savadak tas nav normalas attieciibas :ugeek:
Rikita

Ziņojumi: 4
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 20:13

Atbildēt lizete_s » 03 Novembris 2010, 11:06

piekrītu Rikita, ka uzticēšanās attiecībās ir ārkārtīgi svarīga... :geek:
veselīga greizsirdība - hmmmmm... - baigi grūti noformulēt - liekas tas ir tad, ka pāris viens otru netur grožos, noteiktā rāmī, ļauj būt pašiem, izklaidēties utt., bet līdz zināmai robežai, kuru abi cilvēki zina un ievēro...
lizete_s

Ziņojumi: 42
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 09:55

Atbildēt rikitikitana » 03 Novembris 2010, 12:15

piekrītu Rikita un lizete_s,ka attiecībās galvenais ir uzticība-visos tās aspektos!
un protams-greizsirdībai ir jābūt, bet līdz zināmai robežai.nevar otru visu laiku kontrolēt! mēs,piemēram, parasti apjautājamies,kā iet vai kā gāja pasākumā uz kuru neesam ieradušies kopā.. šad tad viens otru paķircinam-pasmejamies par šo tēmu :roll: u.tml.nu tā-veselīgi..
rikitikitana

Ziņojumi: 45
Reģistrēts: 02 Novembris 2010, 12:03

Atbildēt saule » 06 Novembris 2010, 15:10

rikitikitana rakstīja:piekrītu Rikita un lizete_s,ka attiecībās galvenais ir uzticība-visos tās aspektos!
un protams-greizsirdībai ir jābūt, bet līdz zināmai robežai.nevar otru visu laiku kontrolēt! mēs,piemēram, parasti apjautājamies,kā iet vai kā gāja pasākumā uz kuru neesam ieradušies kopā.. šad tad viens otru paķircinam-pasmejamies par šo tēmu :roll: u.tml.nu tā-veselīgi..

Pierītu! Vnk nevajag otru kontrolēt - zvanīties, pārmest, prasīt kas tā pa meiteni, kuru pasveicināji utt. Ir jāatceras, ka arī otram cilvēkam gribas kaut kādu brīvību - neesat tikai JŪS. Viņš ir persōnība un viņam vajag SAVU vietu un SAVU laiku un SAVUS draugus!
saule

Ziņojumi: 16
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 20:22

Atgriezties uz Greizsirdība

Pašlaik forumā

Šo forumu pašlaik apskata: Nav reģistrētu lietotāju un viesi: 0