Forumu saraksts   BUJ   Meklēt  
Reģistrācija  Ieiet
Forumu saraksts Attiecības Sānsoļi, krāpšana

vecmeitu ballītē...

vecmeitu ballītē...

Atbildēt mada » 14 Novembris 2010, 19:58

mana draudzene precas, bet vecmeitu ballītē "nodeva uguņus - paspēra nelielu sānsoli" - teju, teju jau pārgulēja ar puisi :o (pārējās, protams, atturēja...) - ko jūs domājat par šādu situāciju? :?: vai vecmeitu ballītē to var atļauties un pēdējo reizi izbaudīt brīvas sievietes statusu, vai tas jau ir par traku... ?
mada

Ziņojumi: 58
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 12:09

Re: vecmeitu ballītē...

Atbildēt rikitikitana » 15 Novembris 2010, 12:11

mada rakstīja:mana draudzene precas, bet vecmeitu ballītē "nodeva uguņus - paspēra nelielu sānsoli" - teju, teju jau pārgulēja ar puisi :o (pārējās, protams, atturēja...) - ko jūs domājat par šādu situāciju? :?: vai vecmeitu ballītē to var atļauties un pēdējo reizi izbaudīt brīvas sievietes statusu, vai tas jau ir par traku... ?

man tas liekas jau par traku.. visādus jokus jau var, bet nu-paslīdēt un spert pa kreisi gan nevajadzētu... :!: un precas jau tomēr,kad bijuši jau tāpat attiecībās.. kapēc tad precas,ja tomēr ir vēlme pēc citiem? varbūt man ir novecojuši uzskati,bet esmu pret! :roll:
rikitikitana

Ziņojumi: 45
Reģistrēts: 02 Novembris 2010, 12:03

Atbildēt mia » 15 Novembris 2010, 17:37

Es esmu pilnībā pret. Ja reiz ir nolēmuši precēties, tātad mīl viens un otru un ja reiz mīl viens otru - kāpēc būtu vajadzīgi sānsoļi?
mia

Ziņojumi: 27
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 19:32

Atbildēt lizete_s » 15 Novembris 2010, 22:49

var jau vecmeitu ballītē iztrakoties, bet visam ir savas robežas un šajā gadījumā robeža ir sen jau pārkāpta... vai nākamajā dienā līgava atcerējās un pārdomāja to, ko ballītē gribēja izdarīt?????? :geek:
lizete_s

Ziņojumi: 42
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 09:55

Atbildēt floksis » 22 Novembris 2010, 10:41

ulallaa.... nu gan "traka" liigava :!: shaadu iztrakoshanos neatbalstu...
floksis

Ziņojumi: 43
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 11:53

Atgriezties uz Sānsoļi, krāpšana

Pašlaik forumā

Šo forumu pašlaik apskata: Nav reģistrētu lietotāju un viesi: 0