Forumu saraksts   BUJ   Meklēt  
Reģistrācija  Ieiet
Forumu saraksts Attiecības Attiecības ģimenē

Šķirties?

Šķirties?

Atbildēt peka » 04 Decembris 2010, 19:54

nesen ar draudzenēm runājām par ģimenēm, kurās vecāki viens otru nemīl! Vai tiešām ir jēga sevi mocīt tikai tāpēc, lai bērni katru dienu varētu redzēt abus vecākus?
peka

Ziņojumi: 12
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 18:42

Re: Šķirties?

Atbildēt mia » 05 Decembris 2010, 17:16

Labāk škirties. Zinu jo pati esmu no tādas ģimenes. Labāk vienu no vecākiem satikt kaut reizi mēnesī, ne katru dienu klausīties kā vecāi ķildojas!
mia

Ziņojumi: 27
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 19:32

Atbildēt mada » 05 Decembris 2010, 23:24

es arī esmu no ģimenes, kurā vecāki, jau man mazai esot, izšķīrās - bet kā šodien atceros visus kašķus un pārdzīvojumus, kas bija mammai jāpiedzīvo :( tātad - uzskatu, ka ir jāšķiras...
mada

Ziņojumi: 58
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 12:09

Atbildēt ebi » 07 Decembris 2010, 17:47

mada rakstīja:es arī esmu no ģimenes, kurā vecāki, jau man mazai esot, izšķīrās - bet kā šodien atceros visus kašķus un pārdzīvojumus, kas bija mammai jāpiedzīvo :( tātad - uzskatu, ka ir jāšķiras...

Piekrītu - noteikti jāšķiras!
ebi

Ziņojumi: 19
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 18:00

Atbildēt floksis » 07 Decembris 2010, 21:23

Reizēm, pat ljoti biezji, dziivojot atsevishi beerniem dziive ir pat labaaka, nekaa klausoties teeva un maates kashkjus... Protams, ja beerninjsh ir mazaaks, tad ir grutaak sho leemumu pienjemt - lielaakie iespeejams vecaaks sapratiis vi gluzji preteeji... :!:
floksis

Ziņojumi: 43
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 11:53

Atbildēt lizete_s » 13 Decembris 2010, 12:38

peka rakstīja:nesen ar draudzenēm runājām par ģimenēm, kurās vecāki viens otru nemīl! Vai tiešām ir jēga sevi mocīt tikai tāpēc, lai bērni katru dienu varētu redzēt abus vecākus?

Bet jautājums - kādus vecākus bērni redzēs katru dienu: ja dusmīgus, neapmierinātus, kašķīgus, tad kāda jēga.... līdz ar to bērniem arī var rasties problēmas, kaut kādas bērnu depresijas utt.
lizete_s

Ziņojumi: 42
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 09:55

Atbildēt alise » 13 Decembris 2010, 17:16

lizete_s rakstīja:Bet jautājums - kādus vecākus bērni redzēs katru dienu: ja dusmīgus, neapmierinātus, kašķīgus, tad kāda jēga.... līdz ar to bērniem arī var rasties problēmas, kaut kādas bērnu depresijas utt.

piekrītu Tev, nav nekādas jēgas turpināt dzīvot kopā un sabeigt bērniem nervus!
alise

Ziņojumi: 23
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 20:07

Atbildēt melany » 14 Decembris 2010, 06:32

alise rakstīja:
lizete_s rakstīja:Bet jautājums - kādus vecākus bērni redzēs katru dienu: ja dusmīgus, neapmierinātus, kašķīgus, tad kāda jēga.... līdz ar to bērniem arī var rasties problēmas, kaut kādas bērnu depresijas utt.

piekrītu Tev, nav nekādas jēgas turpināt dzīvot kopā un sabeigt bērniem nervus!

Arī es piekrītu šim viedoklim! Tas nav viegli nedz vecākiem, nedz bērniem! Labāk šķirties un vienu no vecākiem satikt nedēļas nogalēs tikai - toties laimīgu!
melany

Ziņojumi: 20
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 19:19

Atbildēt mada » 17 Decembris 2010, 13:20

mada rakstīja:es arī esmu no ģimenes, kurā vecāki, jau man mazai esot, izšķīrās - bet kā šodien atceros visus kašķus un pārdzīvojumus, kas bija mammai jāpiedzīvo :( tātad - uzskatu, ka ir jāšķiras...
- gribēju vēl pievienot kaut ko klāt... mani vecāki izšķīrās, kad es biju pirmskolas bērna vecumā. Uzskatu, ka vieglāk ir šķirties, piemēram, kā manā gadījumā... nebija nekādi pārmetumi vecākiem, jo būtībā es neko vēl īsti nesapratu :roll: lielāki bērni vecākus var nosodīt un nesaprast... Kā jūs domājat? Kad ir vieglāk šķirties, lai, kā sacīt jāsaka, viss būtu pa mierīgo... :?:
mada

Ziņojumi: 58
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 12:09

Atgriezties uz Attiecības ģimenē

Pašlaik forumā

Šo forumu pašlaik apskata: Nav reģistrētu lietotāju un viesi: 0