mada rakstīja:es arī esmu no ģimenes, kurā vecāki, jau man mazai esot, izšķīrās - bet kā šodien atceros visus kašķus un pārdzīvojumus, kas bija mammai jāpiedzīvotātad - uzskatu, ka ir jāšķiras...
peka rakstīja:nesen ar draudzenēm runājām par ģimenēm, kurās vecāki viens otru nemīl! Vai tiešām ir jēga sevi mocīt tikai tāpēc, lai bērni katru dienu varētu redzēt abus vecākus?
lizete_s rakstīja:Bet jautājums - kādus vecākus bērni redzēs katru dienu: ja dusmīgus, neapmierinātus, kašķīgus, tad kāda jēga.... līdz ar to bērniem arī var rasties problēmas, kaut kādas bērnu depresijas utt.
alise rakstīja:lizete_s rakstīja:Bet jautājums - kādus vecākus bērni redzēs katru dienu: ja dusmīgus, neapmierinātus, kašķīgus, tad kāda jēga.... līdz ar to bērniem arī var rasties problēmas, kaut kādas bērnu depresijas utt.
piekrītu Tev, nav nekādas jēgas turpināt dzīvot kopā un sabeigt bērniem nervus!
- gribēju vēl pievienot kaut ko klāt... mani vecāki izšķīrās, kad es biju pirmskolas bērna vecumā. Uzskatu, ka vieglāk ir šķirties, piemēram, kā manā gadījumā... nebija nekādi pārmetumi vecākiem, jo būtībā es neko vēl īsti nesapratumada rakstīja:es arī esmu no ģimenes, kurā vecāki, jau man mazai esot, izšķīrās - bet kā šodien atceros visus kašķus un pārdzīvojumus, kas bija mammai jāpiedzīvotātad - uzskatu, ka ir jāšķiras...
Atgriezties uz Attiecības ģimenē
Šo forumu pašlaik apskata: Nav reģistrētu lietotāju un viesi: 0