Forumu saraksts   BUJ   Meklēt  
Reģistrācija  Ieiet
Forumu saraksts Attiecības Bērnu audzināšana, attiecības ar bērniem

podiņmācība :)

podiņmācība :)

Atbildēt mada » 05 Novembris 2010, 15:30

Kad sākāt likt uz podiņa? Kā gāja - viegli, grūti? (Man vēl visa mācīšana priekšā, tāpēc interesējos...) :?:
mada

Ziņojumi: 58
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 12:09

Re: podiņmācība :)

Atbildēt floksis » 06 Novembris 2010, 13:44

saaku likt uz podinja saliidzinoshi agri - kad pats maaceeja seedeet. Tagad beerninjam ir gadinjs, bet rezultaati pagaidaam nav - es ljoti neiespringstu, kad beerninjs gribees, tad pats ies. Bet likt uz poda meegjinu regulaari... :roll:
floksis

Ziņojumi: 43
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 11:53

Atbildēt rikitikitana » 07 Novembris 2010, 23:22

manam mazajam gan līdz podiņam vēl jāaug... bet katrs bērns atrod savu laiku,kad sākt uz podiņa iet.. galvenais-neuzbāzties,lai mazais nenobīstas galu galā no podiņa..lai no sākuma iepazīstas,pasēž, ja grib un tad jau lieta ies uz priekšu.. vidēji uz 2 gadu vecumu sāk uz poda iet (cits agrāk, cits vēlāk protams)-tas tā-no novērojumiem draudzeņu un māsu mazajiem ;) kā ies pašiem,tad jau manīs ;)
rikitikitana

Ziņojumi: 45
Reģistrēts: 02 Novembris 2010, 12:03

Atbildēt zaiga » 08 Novembris 2010, 17:37

Man mazajam tagad ir 1 un 6 mēneši - uz poda vēl pats neiet, bet uz to pusi velk, jo pats māk paņemt podiņu, arī tad, kad pasaka - saprot par ko iet runa... reizēm pats apsēžas un izdarās, reizēm mēs uzliekam. Bet dažreiz ir niķis un nemaz uz tā poda negrib sēdēt - tad arī nemoku.... :roll:
zaiga

Ziņojumi: 47
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 12:43

Atbildēt lizete_s » 15 Novembris 2010, 22:57

manam mazajam 1 un 3 - vasarā aktīvi likām uz podiņa, jo praktiski visu laiku staigāja plikiņš. Tagad podiņmācība ir nedaudz pārtraukt, bet es neiespringstu, jo mums tā pat kā zaigas bērniņam - podiņu pats māk paņemt - tik tagad jāgaida, ka pats sapratīs, kas tad īsti uz tā poda jādara. :D
lizete_s

Ziņojumi: 42
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 09:55

Atgriezties uz Bērnu audzināšana, attiecības ar bērniem

Pašlaik forumā

Šo forumu pašlaik apskata: Nav reģistrētu lietotāju un viesi: 0