Forumu saraksts   BUJ   Meklēt  
Reģistrācija  Ieiet
Forumu saraksts Attiecības Grūtniecība, dzemdības

Pirmās pazīmes!

Pirmās pazīmes!

Atbildēt alise » 01 Novembris 2010, 20:08

Meitenes lūdzu nosauciet kādas ir grūtniecības pazīmes pirmajā mēnesī!
alise

Ziņojumi: 23
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 20:07

Re: Pirmās pazīmes!

Atbildēt mada » 02 Novembris 2010, 08:26

Šāds jautājums lika man aizdomāties - nekādas būtiskas pazīmes nebija, ja nu vienīgi tas, ka MR aizkavējās :D Ā, atceros gan - man nežēlīgi nāca no rītiem miegs. Es vispār nevarēju piecelties, kā miega pika staigāju riņķī... :roll:
mada

Ziņojumi: 58
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 12:09

Atbildēt rikitikitana » 02 Novembris 2010, 12:11

man pirmajā mēnesī nebija nekādu pazīmju, atskaitot MR kavēšanos... toties pēc tam-ui,ui,ui- nelabās dūšas un miegošanos visas dienas garumā-uzreiz kopā :D
rikitikitana

Ziņojumi: 45
Reģistrēts: 02 Novembris 2010, 12:03

Atbildēt mada » 02 Novembris 2010, 12:21

rikitikitana rakstīja:man pirmajā mēnesī nebija nekādu pazīmju, atskaitot MR kavēšanos... toties pēc tam-ui,ui,ui- nelabās dūšas un miegošanos visas dienas garumā-uzreiz kopā :D

man par laimi sliktā dūša bija tikai no rīta. Parast kavēju darbu, jo no rītiem bija jāmīļo pods :D
mada

Atbildēt rikitikitana » 03 Novembris 2010, 12:07

[/quote]man par laimi sliktā dūša bija tikai no rīta. Parast kavēju darbu, jo no rītiem bija jāmīļo pods :D[/quote]

es līdz vemšanai reti tiku :D visu laiku cīnījos ar nelabumiem,no kuyriem nebija iespējas tikt vaļā.. dažas dienas darbā kā palags staigāju :D
rikitikitana

Atbildēt mada » 03 Novembris 2010, 17:49

rikitikitana rakstīja:man par laimi sliktā dūša bija tikai no rīta. Parast kavēju darbu, jo no rītiem bija jāmīļo pods :D

es līdz vemšanai reti tiku :D visu laiku cīnījos ar nelabumiem,no kuyriem nebija iespējas tikt vaļā.. dažas dienas darbā kā palags staigāju :D

man vienmēr bija tā, ka no rītiem nežēlīgā tempā paēdu, jo pa gultu vārtījos līdz pēdējam (miegs bija par mani stiprāks) - tāpēc arī reizēm tas pods bija jāmīļo.. :lol:
mada

Atbildēt rikitikitana » 03 Novembris 2010, 22:31

mada rakstīja:
rikitikitana rakstīja:man par laimi sliktā dūša bija tikai no rīta. Parast kavēju darbu, jo no rītiem bija jāmīļo pods :D

man vienmēr bija tā, ka no rītiem nežēlīgā tempā paēdu, jo pa gultu vārtījos līdz pēdējam (miegs bija par mani stiprāks) - tāpēc arī reizēm tas pods bija jāmīļo.. :lol:

es arī gulēju daaaudz.. un pēdējā brīdī skrēju uz darbu.. un ēdu darbā (nav tālu jābrauc-pusstunda) lēnā garā :) bet gulēt varēju jebkurā diennakts stundā,kad vien radās iespēja :mrgreen:
rikitikitana

Atbildēt lizete_s » 04 Novembris 2010, 16:22

varu piebiedroties rikitikitana un mada - esmu arī viena no tām grūtniecēm, kuru mocīja nežēlīgs miega bads - it īpaši pirmajos mēnešos!!! :lol: jā, nelabumi arī kādu laiku bija... :D
lizete_s

Ziņojumi: 42
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 09:55

Atbildēt zaiga » 14 Novembris 2010, 20:13

atceros, ka mani arī mocīja miega bads. Stāstīju mammai, ka nevaru no rītiem uz darbu piecelties - viņa prasīja, "vai tik neesi stāvoklī?" :mrgreen:
zaiga

Ziņojumi: 47
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 12:43

Atgriezties uz Grūtniecība, dzemdības

Pašlaik forumā

Šo forumu pašlaik apskata: Nav reģistrētu lietotāju un viesi: 0