Forumu saraksts   BUJ   Meklēt  
Reģistrācija  Ieiet
Forumu saraksts Attiecības Attiecības ģimenē

Piedodu!

Piedodu!

Atbildēt mia » 01 Decembris 2010, 17:51

Es te tā nesen aizdomājos, ka savās iepriekšējās attiecībās, kuras ilga 3 gadus, es devu ĻOTI daudz pēdējo iespēju! Puisis sāka aizrauties ar alkoholu un nerādījās mājās. Taisīja publiskus skandālus dzērumā. Nākamā rītā, protams, uztaisīja suņa actiņas un teica, ka tas vairs nekad neatkārtosies - es muļķe noticēju! Pēdējais pus gads bija vnk briesmīgs! Cik daudz PĒDĒJO iespēju jūs attiecībās esat devušas?
mia

Ziņojumi: 27
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 19:32

Re: Piedodu!

Atbildēt zaiga » 02 Decembris 2010, 13:29

Patiesību sakot es biju ļoti naiva - man bija rozā brilles uz acīm, vilku mūsu attiecības, negribēju ticēt tam, ko citi stāsta par manu puisi - tā kā iespējas es viņam devu ļoti daudz: tādā ziņā, ka neticēju citu teiktajam, bet šis tik mani krāpj un krāpj....
zaiga

Ziņojumi: 47
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 12:43

Atbildēt ebi » 03 Decembris 2010, 18:14

Nekādu pēdējo iespēju. Piedosi vienreiz - viņš izdomās ka arī otreiz piedosi - un tā tas vilsies ilgi! Tāpēc nekad neiedodu!
ebi

Ziņojumi: 19
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 18:00

Atbildēt mada » 05 Decembris 2010, 23:22

ebi rakstīja:Nekādu pēdējo iespēju. Piedosi vienreiz - viņš izdomās ka arī otreiz piedosi - un tā tas vilsies ilgi! Tāpēc nekad neiedodu!

pilnīgi piekrītu - kā sacīt jāsaka "divreiz vienā upē neiekāpsi"!!! :ugeek:
mada

Ziņojumi: 58
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 12:09

Atbildēt floksis » 07 Decembris 2010, 21:21

shitaadiem tipinjiem nevar ticeet! :arrow: ir ljoti gruuti paartraukt tomeer tik ilgas attieciibas - kaut vai triis gadi: tas ir daudz... taapeec, laikam, mees piedodam shaadas cuuciibas un apkaunojumu. Bail no paarmainjaam... :geek:
floksis

Ziņojumi: 43
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 11:53

Atbildēt lizete_s » 13 Decembris 2010, 12:44

zaiga rakstīja:Patiesību sakot es biju ļoti naiva - man bija rozā brilles uz acīm

man tā pat pagātnē bija - devu nežēlīgi daudz iespējas... puisis man nenormāli patika, redzēju kāds viņš ir, bet mūždien visu piedevu... :roll: stulbums kaut kāds :arrow: tāda sajūta, ka puišiem attiecībās viss bija vienalga!
lizete_s

Ziņojumi: 42
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 09:55

Atbildēt alise » 13 Decembris 2010, 17:14

lizete_s rakstīja: tāda sajūta, ka puišiem attiecībās viss bija vienalga!

Man ar bija šitāda sajūta, bet tad satiku savu ĪSTO:roll: esam laimīgi kopā un viņš ļoti rūpējas lai mūsu attiecības viss būtu labi!
alise

Ziņojumi: 23
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 20:07

Atbildēt zaiga » 13 Decembris 2010, 22:58

alise rakstīja:
lizete_s rakstīja: tāda sajūta, ka puišiem attiecībās viss bija vienalga!

Man ar bija šitāda sajūta, bet tad satiku savu ĪSTO:roll: esam laimīgi kopā un viņš ļoti rūpējas lai mūsu attiecības viss būtu labi!

bet redzi! - tas ir tavs īstais, jūs to saprotat un tāpēc kopjat savas attiecības. Retorisks jautājums: varbūt, ja pāri nejūtu šādu attieksmi, tad varbūt ir jāšķiras? :?:
zaiga

Ziņojumi: 47
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 12:43

Atbildēt melany » 14 Decembris 2010, 06:35

Esmu bijusi līdzīgā situācijā - piedodu un piedodu, bet nekādas jēgas. viņš darīja muļķības jo zināja ka tikpat piedošu! Tad vienā dienā saņēmos un pateicu, ka man ir piegriezies un pametu viņu - tas bija labākais ko es jebkad esmu izdarījusi!
melany

Ziņojumi: 20
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 19:19

Atgriezties uz Attiecības ģimenē

Pašlaik forumā

Šo forumu pašlaik apskata: Nav reģistrētu lietotāju un viesi: 0