mada rakstīja:Pelnām abi - katram ir savi pienākumi naudas lietās, piemēram, es samaksāju rēķinus, vīrs kredītus. Nauda prātā tiek salikta kopā, bet, protams, katrs tērē no sava maciņa...tā pat, reizēm pārtiku pērku es, reizēm vīrs - kurš ātrāk brauc no darba, tas nopērk...
zaiga rakstīja:Tā kā pašlaik nestrādāju, tad sanāk, ka vīram ir visa naudiņa - ja kaut ko vēlos sev nopirkt, tad jāprasa nauda vīram. Es teiktu, ka esmu atkarīga no vīra - tāpēc ļoti gribas atrast sev darbiņu, lai varētu būt neatkarīga savos pirkumos.
rikitikitana rakstīja:zaiga rakstīja:Tā kā pašlaik nestrādāju, tad sanāk, ka vīram ir visa naudiņa - ja kaut ko vēlos sev nopirkt, tad jāprasa nauda vīram. Es teiktu, ka esmu atkarīga no vīra - tāpēc ļoti gribas atrast sev darbiņu, lai varētu būt neatkarīga savos pirkumos.
pazīstama situācija-man arī bija viens tāds brīdis.. šobrīd arī nestrādāju,jo esmu BKA-bet vismaz vecāku pabalsts nāk uz manu kontubet gribas atpakaļ uz darbu-kaut pāris reizes nedēļā aizbraukt..
zaiga rakstīja:rikitikitana rakstīja:zaiga rakstīja:Tā kā pašlaik nestrādāju, tad sanāk, ka vīram ir visa naudiņa - ja kaut ko vēlos sev nopirkt, tad jāprasa nauda vīram. Es teiktu, ka esmu atkarīga no vīra - tāpēc ļoti gribas atrast sev darbiņu, lai varētu būt neatkarīga savos pirkumos.
pazīstama situācija-man arī bija viens tāds brīdis.. šobrīd arī nestrādāju,jo esmu BKA-bet vismaz vecāku pabalsts nāk uz manu kontubet gribas atpakaļ uz darbu-kaut pāris reizes nedēļā aizbraukt..
man pat vecāku pabalsts nenāk uz manu kontu.... kad visus papīrus par pabalstiem kārtoja - tad visu uz vīru ņēmām...
Šo forumu pašlaik apskata: Nav reģistrētu lietotāju un viesi: 0