Forumu saraksts   BUJ   Meklēt  
Reģistrācija  Ieiet
Forumu saraksts Attiecības Laulības dzīve

Naudas maks ģimenē

Naudas maks ģimenē

Atbildēt zaiga » 03 Novembris 2010, 11:12

kā ir jūsu ģimenēs? - vai nopelnīto naudu katrs tērē atsevišķi, vai liek vienā budžetā, ko pārvalda viens no pāra? :?:
zaiga

Ziņojumi: 47
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 12:43

Re: Naudas maks ģimenē

Atbildēt rikitikitana » 03 Novembris 2010, 12:17

mēs visu naudu liekam kopā un tad abi arī domājam un rēķinam! :) nav tā,ka katrs pa sevi vai arī viens par visu..
rikitikitana

Ziņojumi: 45
Reģistrēts: 02 Novembris 2010, 12:03

Atbildēt mada » 03 Novembris 2010, 12:20

Pelnām abi - katram ir savi pienākumi naudas lietās, piemēram, es samaksāju rēķinus, vīrs kredītus. Nauda prātā tiek salikta kopā, bet, protams, katrs tērē no sava maciņa... ;) tā pat, reizēm pārtiku pērku es, reizēm vīrs - kurš ātrāk brauc no darba, tas nopērk... :mrgreen:
mada

Ziņojumi: 58
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 12:09

Atbildēt rikitikitana » 03 Novembris 2010, 12:22

mada rakstīja:Pelnām abi - katram ir savi pienākumi naudas lietās, piemēram, es samaksāju rēķinus, vīrs kredītus. Nauda prātā tiek salikta kopā, bet, protams, katrs tērē no sava maciņa... ;) tā pat, reizēm pārtiku pērku es, reizēm vīrs - kurš ātrāk brauc no darba, tas nopērk... :mrgreen:

nu mēs tāpat-katram savā kontā,bet it kā viss vienā budžetā :) tāpēc nesanāk ne katrs par sevi, ne viens par visu. un man šķiet ļoti ērti.. jo man kaut kā patīk,ka es pati varu mierīgi aiziet uz veikalu vai kaut ko nopirkt.. un arī rēķinus man patīk,ka maksājam abi, ne tikai vīrs :)
rikitikitana

Atbildēt zaiga » 10 Novembris 2010, 11:29

Tā kā pašlaik nestrādāju, tad sanāk, ka vīram ir visa naudiņa - ja kaut ko vēlos sev nopirkt, tad jāprasa nauda vīram. Es teiktu, ka esmu atkarīga no vīra - tāpēc ļoti gribas atrast sev darbiņu, lai varētu būt neatkarīga savos pirkumos. :|
zaiga

Atbildēt rikitikitana » 10 Novembris 2010, 12:18

zaiga rakstīja:Tā kā pašlaik nestrādāju, tad sanāk, ka vīram ir visa naudiņa - ja kaut ko vēlos sev nopirkt, tad jāprasa nauda vīram. Es teiktu, ka esmu atkarīga no vīra - tāpēc ļoti gribas atrast sev darbiņu, lai varētu būt neatkarīga savos pirkumos. :|

pazīstama situācija-man arī bija viens tāds brīdis.. šobrīd arī nestrādāju,jo esmu BKA-bet vismaz vecāku pabalsts nāk uz manu kontu :) bet gribas atpakaļ uz darbu-kaut pāris reizes nedēļā aizbraukt..
rikitikitana

Atbildēt zaiga » 14 Novembris 2010, 20:01

rikitikitana rakstīja:
zaiga rakstīja:Tā kā pašlaik nestrādāju, tad sanāk, ka vīram ir visa naudiņa - ja kaut ko vēlos sev nopirkt, tad jāprasa nauda vīram. Es teiktu, ka esmu atkarīga no vīra - tāpēc ļoti gribas atrast sev darbiņu, lai varētu būt neatkarīga savos pirkumos. :|

pazīstama situācija-man arī bija viens tāds brīdis.. šobrīd arī nestrādāju,jo esmu BKA-bet vismaz vecāku pabalsts nāk uz manu kontu :) bet gribas atpakaļ uz darbu-kaut pāris reizes nedēļā aizbraukt..

man pat vecāku pabalsts nenāk uz manu kontu.... kad visus papīrus par pabalstiem kārtoja - tad visu uz vīru ņēmām... :roll:
zaiga

Atbildēt rikitikitana » 15 Novembris 2010, 12:07

zaiga rakstīja:
rikitikitana rakstīja:

man pat vecāku pabalsts nenāk uz manu kontu.... kad visus papīrus par pabalstiem kārtoja - tad visu uz vīru ņēmām...

man draudzenei identiska situācija-pat vecāku pabalsts uz vīra konta nokārtots :roll:
rikitikitana

Atbildēt mia » 15 Novembris 2010, 17:44

Viens liels maks mums ir. Nav ne tava ne mana, bet MŪSU nauda!
mia

Ziņojumi: 27
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 19:32

Atbildēt lizete_s » 15 Novembris 2010, 22:52

mums ģimenē arī vīram nāk visa pabalstu naudiņa - ja ir kādas vēlmes pēc kāda man personīga pirkuma tad vienmēr aprunājamies, vai tagad to varam vai nē.... bet tā vīrs vienmēr naudiņu iedod ;)
lizete_s

Ziņojumi: 42
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 09:55

Nākošais

Atgriezties uz Laulības dzīve

Pašlaik forumā

Šo forumu pašlaik apskata: Nav reģistrētu lietotāju un viesi: 0