Forumu saraksts   BUJ   Meklēt  
Reģistrācija  Ieiet
Forumu saraksts Attiecības Sānsoļi, krāpšana

Ko iesākt!

Ko iesākt!

Atbildēt saule » 21 Novembris 2010, 20:46

Kādai ļoti labai draudzenei ir jau labu laiku sakars ar citu vīrieti? Viņas draugs ir foršs cilvēks. Viņiem ir kopīgi bērni utt. Mīļākais nezin ka viņa joprojām ir kopā ar savu bērnu tēvu. Arī viņas mīļākais ir patīkams vīrietis un abi reizēm apmaināmies vēstulēm draugos . Es nezinu ko iesākt! Vai gluži otrādi - neiesākt! Meitenes, lūdzu padomu!
saule

Ziņojumi: 16
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 20:22

Re: Ko iesākt!

Atbildēt floksis » 22 Novembris 2010, 10:47

Beerna teevs zina, ka vinjai ir miiljaakais (vai domaa, ka gjimenes dziivee viss ir ok?!?!) Miiljaakais ir no draugu loka? es pat nezinu.... man liekas, ka tavai draudzenei pashai ir jaasaprot, ko vinja veelas - nevar shitaa cjakareet divus cilveekus un veel jo vairaak - savus beernus....
floksis

Ziņojumi: 43
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 11:53

Atbildēt mia » 22 Novembris 2010, 20:38

floksis rakstīja:Beerna teevs zina, ka vinjai ir miiljaakais (vai domaa, ka gjimenes dziivee viss ir ok?!?!) Miiljaakais ir no draugu loka? es pat nezinu.... man liekas, ka tavai draudzenei pashai ir jaasaprot, ko vinja veelas - nevar shitaa cjakareet divus cilveekus un veel jo vairaak - savus beernus....

Es piekrītu floksim! šitā nav smuki darīt! :(
mia

Ziņojumi: 27
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 19:32

Atbildēt saule » 22 Novembris 2010, 20:40

floksis rakstīja:Beerna teevs zina, ka vinjai ir miiljaakais (vai domaa, ka gjimenes dziivee viss ir ok?!?!) Miiljaakais ir no draugu loka? es pat nezinu.... man liekas, ka tavai draudzenei pashai ir jaasaprot, ko vinja veelas - nevar shitaa cjakareet divus cilveekus un veel jo vairaak - savus beernus....

Mīļākais nav no draugu loka, viņš ar bērnu tēvu nekad nav satikušies. viņi ir no dažādiem novadiem pat. Bērnu tēvs, protams, nezin par viņa eksistenci!
saule

Ziņojumi: 16
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 20:22

Atbildēt mada » 23 Novembris 2010, 22:21

tad jau tur riktīgs mīlas trijstūris - kā melodrāmā!!! :D man liekas, ka tas ir muļķīgi no sievietes puses - kā viņa iedomājas savu un bērnu dzīvi tālāk: pienāks brīdis, ka ne vīrs, ne mīļākais negribēs ar viņu būt kopā, jo būtībā viņa melo abiem vīriešiem - beigās paliks viena pati!!! :geek:
mada

Ziņojumi: 58
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 12:09

Atbildēt floksis » 25 Novembris 2010, 22:44

mada rakstīja: beigās paliks viena pati!!! :geek:

piekriitu madai - beigaas no taa visa vien chiks sanaaks :roll:
floksis

Ziņojumi: 43
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 11:53

Atbildēt lizete_s » 27 Novembris 2010, 21:52

Jāizdomā kārtīgi, ko pati vēlas un kā pagaidām būtu labāk bērniem... :!:
lizete_s

Ziņojumi: 42
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 09:55

Atbildēt mia » 28 Novembris 2010, 17:14

Paliks viņa viena un tad ko vairs iesāks? Sievietei ar bērniem vienai pašai nav diez ko viegli dzīvot!
mia

Ziņojumi: 27
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 19:32

Atgriezties uz Sānsoļi, krāpšana

Pašlaik forumā

Šo forumu pašlaik apskata: Nav reģistrētu lietotāju un viesi: 0