Forumu saraksts   BUJ   Meklēt  
Reģistrācija  Ieiet
Forumu saraksts Attiecības Greizsirdība

Kā ir ar jums pašām?

Re: Kā ir ar jums pašām?

Atbildēt floksis » 30 Novembris 2010, 13:17

rikitikitana rakstīja:greizsirdība jau nav skandāli vai kas tamlīdzīgs :D mēs arī viens otram uzticamies..un arī greizsirdības scēnas netaisam :lol:

nebiju domaajusi, ka tas ir kaut kas slikts
alise rakstīja:.... jo gribas tomēr redzēt to greizsirdības dzirkstelīti otra acīs! :roll:
floksis

Ziņojumi: 43
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 11:53

Atbildēt rikitikitana » 30 Novembris 2010, 18:31

floksis rakstīja:
rikitikitana rakstīja:greizsirdība jau nav skandāli vai kas tamlīdzīgs :D mēs arī viens otram uzticamies..un arī greizsirdības scēnas netaisam :lol:

nebiju domaajusi, ka tas ir kaut kas slikts
alise rakstīja:.... jo gribas tomēr redzēt to greizsirdības dzirkstelīti otra acīs! :roll:

nu, scēnas man neliekas labas..mums ir kā rakstīja alise-ka šad tad paķircinam viens otru par šo tēmu-lai ir nedaudz šī dzirkstelīte :) BET-bez scēnām
rikitikitana

Ziņojumi: 45
Reģistrēts: 02 Novembris 2010, 12:03

Atbildēt mada » 30 Novembris 2010, 23:00

man patīk, ka kādos kopīgos pasākumos abi ar vīru esam atsevišķi - pa reizei uzdejojam, tad atkal dodamies savās gaitās :D neizrādām greizsirdību... tas ir pilnīgi normāli!!! Nav jau īpašums, ka jātur saitītē, ne? :lol:
mada

Ziņojumi: 58
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 12:09

Atbildēt alise » 13 Decembris 2010, 17:22

mada rakstīja:man patīk, ka kādos kopīgos pasākumos abi ar vīru esam atsevišķi - pa reizei uzdejojam, tad atkal dodamies savās gaitās :D neizrādām greizsirdību... tas ir pilnīgi normāli!!! Nav jau īpašums, ka jātur saitītē, ne? :lol:

Mēs gan esam kopā1 Nu ne jau visu laiku, bet paŗsvarā, jo ja jau reiz ieradāmie skopā, tad tā arī uzvedamies un dodamies prom arī kopā!
alise

Ziņojumi: 23
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 20:07

Atbildēt mada » 17 Decembris 2010, 13:36

alise rakstīja:
mada rakstīja:man patīk, ka kādos kopīgos pasākumos abi ar vīru esam atsevišķi - pa reizei uzdejojam, tad atkal dodamies savās gaitās :D neizrādām greizsirdību... tas ir pilnīgi normāli!!! Nav jau īpašums, ka jātur saitītē, ne? :lol:

Mēs gan esam kopā! Nu ne jau visu laiku, bet paŗsvarā, jo ja jau reiz ieradāmie skopā, tad tā arī uzvedamies un dodamies prom arī kopā!

Tā jau nav visos pasākumos, tik tā pa reizei... dodam viens otram vaļu! Jo, ja ejam draugu kompānijā uz ballēm kopā ar savām otrām pusītēm, mēs sievas "nevelkamies" līdz vīriem, piemēram, uzpīpēt... :arrow:
mada

Ziņojumi: 58
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 12:09

Iepriekšējais

Atgriezties uz Greizsirdība

Pašlaik forumā

Šo forumu pašlaik apskata: Nav reģistrētu lietotāju un viesi: 0