Forumu saraksts   BUJ   Meklēt  
Reģistrācija  Ieiet
Forumu saraksts Attiecības Grūtniecība, dzemdības

Kā bija?

Kā bija?

Atbildēt mada » 17 Novembris 2010, 20:41

Vai jums bija vieglas vai smagas dzemdības? ... parasti runā, ka otrās dzemdības ir vieglākas. Ir pieredze? :?:
mada

Ziņojumi: 58
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 12:09

Re: Kā bija?

Atbildēt rikitikitana » 18 Novembris 2010, 00:03

mada rakstīja:Vai jums bija vieglas vai smagas dzemdības? ... parasti runā, ka otrās dzemdības ir vieglākas. Ir pieredze? :?:

Par otrām dzemdībām varu teikt no māsu pieredzes-esot bijis fiksi un viegli.. :) pašai gan dzemdību pieredze ļoti slikta,negribas kādu topošo māmiņu sabiedēt.. bet,lai cik viss bija briesmīgi un kādus emocionālos pārdzīvojumus izjutām,šobrīd visi trīs esam dikti laimīgi ;)
rikitikitana

Ziņojumi: 45
Reģistrēts: 02 Novembris 2010, 12:03

Atbildēt lizete_s » 22 Novembris 2010, 11:40

Man ir bijušas vienas dzemdības. Kā lai saka?! - viegli negāja. Bet tā pat kā rikitikitanai - lai cik emocionāli un grūti gāja, ieraugot bērniņu, viss pagaist ;)
arī es varu teikt pēc citu pieredzes, ka otrās dzemdības ir vieglāk pārdzīvot jo jau ir zināms kā viss notiksies, ar ko jārēķinās. Zinu, ka, ja pirmajās dzemdībās ir ņemta EA, tad iespējams pie otrā bērniņa anestēzija netiek izmantota...
lizete_s

Ziņojumi: 42
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 09:55

Atbildēt zaiga » 23 Novembris 2010, 21:58

Man par laimi nebija grūtas dzemdības (bija sajūta, ka uz gada biju tikai 15min :D ), bet arī esmu māmiņa, kura pašlaik ir pieredzējusi vienas dzemdības!!! ...
zaiga

Ziņojumi: 47
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 12:43

Atbildēt floksis » 25 Novembris 2010, 22:42

mada rakstīja:parasti runā, ka otrās dzemdības ir vieglākas. Ir pieredze? :?:

nu jaa - taa jau runaa, bet katrai tas var būt savaadaak - citai pirmaas buus vieglas, otraas gruutas vai gluzji preteeji. Citai abas buus vieglas "kaa pa sviestu" :mrgreen:
floksis

Ziņojumi: 43
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 11:53

Atgriezties uz Grūtniecība, dzemdības

Pašlaik forumā

Šo forumu pašlaik apskata: Nav reģistrētu lietotāju un viesi: 0