Forumu saraksts   BUJ   Meklēt  
Reģistrācija  Ieiet
Forumu saraksts Attiecības Intīmās attiecības un romantika

Kā atsvaidzināt?

Kā atsvaidzināt?

Atbildēt Lamora » 01 Novembris 2010, 18:41

Ar draugu esam kopā jau ilgu laiku - kā atsvaidzināt mūsu intīmās attiecības?
Lamora

Ziņojumi: 10
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 17:48

Re: Kā atsvaidzināt?

Atbildēt sweet » 01 Novembris 2010, 19:07

Erotiskā masāža! Nopērc kādu literatūru par šo un aiziet! Viņš būs sajūsmā!
sweet

Ziņojumi: 13
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 19:05

Atbildēt amors » 01 Novembris 2010, 20:18

Kamasutra :)
amors

Ziņojumi: 6
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 19:54

Atbildēt lizete_s » 01 Novembris 2010, 23:30

man liekas, ka ir vajadzīga romantiska nedēļas nogale divatā, lai aizmirstu visu, kas ikdienā ir ap jums abiem. Ikdienas rutīnā attiecības ir jāprot saudzēt un kopt, sagādājot pārsteigumus, kas šo rutīnu kaut nedaudz pārtrauc... ! ;)
lizete_s

Ziņojumi: 42
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 09:55

Atbildēt mia » 02 Novembris 2010, 18:56

lizete_s rakstīja:man liekas, ka ir vajadzīga romantiska nedēļas nogale divatā, lai aizmirstu visu, kas ikdienā ir ap jums abiem. Ikdienas rutīnā attiecības ir jāprot saudzēt un kopt, sagādājot pārsteigumus, kas šo rutīnu kaut nedaudz pārtrauc... ! ;)

Piekrītu. Bet kā sagādāt romantisku nedēļas nogali, kas tajā ietilpst?
mia

Ziņojumi: 27
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 19:32

Atbildēt lizete_s » 02 Novembris 2010, 21:16

var jau visādi - piemēram, ja var atļauties, tad var vienu nakti pavadīt viesnīcā, kur neviens abus mīlniekus netraucēs ;)
Man jau ļoti patīk sarīkot romantiskus vakarus ar vīna glāzi, seksīgu naktkrekliņu, sveces un viss pārējais, kas no tā izriet :roll:
lizete_s

Ziņojumi: 42
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 09:55

Atbildēt rikitikitana » 03 Novembris 2010, 11:58

es piekritīšu lizetei-ikdienas rutīnā pie attiecībām ļoti jāstrādā.. un mazs, seksīgs naktskrekliņš+sveces+vīns ir iedarbīgs līdzeklis :)
man ļoti patika Jaunpils pilī-nekas nemaisīja burvīgam vakaram (romantiskas vakariņās,plus-apburošs numuriņš ar milzumlielu senlaicīgu gultu un kamīnu).. tikai vaļu fantāzijai un-aiziet! ;)
rikitikitana

Ziņojumi: 45
Reģistrēts: 02 Novembris 2010, 12:03

Atbildēt mada » 03 Novembris 2010, 17:40

rikitikitana rakstīja:man ļoti patika Jaunpils pilī-nekas nemaisīja burvīgam vakaram (romantiskas vakariņās,plus-apburošs numuriņš ar milzumlielu senlaicīgu gultu un kamīnu)

un cik viss šis prieciņš maksāja Jaunpils pilī? :?: izklausās ļoti jauka vieta, kur noskaņu var radīt ne pa jokam intīmu!!! Ar domām jau esmu tur - fantāzija strādā :lol:
mada

Ziņojumi: 58
Reģistrēts: 01 Novembris 2010, 12:09

Atbildēt rikitikitana » 03 Novembris 2010, 22:29

mada rakstīja:
rikitikitana rakstīja:man ļoti patika Jaunpils pilī-nekas nemaisīja burvīgam vakaram (romantiskas vakariņās,plus-apburošs numuriņš ar milzumlielu senlaicīgu gultu un kamīnu)

un cik viss šis prieciņš maksāja Jaunpils pilī? :?: izklausās ļoti jauka vieta, kur noskaņu var radīt ne pa jokam intīmu!!! Ar domām jau esmu tur - fantāzija strādā :lol:

nu, to es tagad nepateikšu-maksājām pirms gada, bet aizbraucām tikai pavasarī, uz tādu kā kompleksu piedāvājumu-ekskursija ar pārģērbšanos, romantiskas vakariņas sveču gaismā mums plus numuriņš ar šampi un augļiem.. tad bija ap 60 vai 70 ls.. vislabāk ieiet jaunpils pils mājas lapā un uzzvanīt uz turieni un pajautāt :)
teikšu godīgi,vakars bija lielisks ;)
rikitikitana

Ziņojumi: 45
Reģistrēts: 02 Novembris 2010, 12:03

Atgriezties uz Intīmās attiecības un romantika

Pašlaik forumā

Šo forumu pašlaik apskata: Nav reģistrētu lietotāju un viesi: 0